Få et tilbud

Ønsker du et tilbud fra os, beder vi dig venligst om at fremsende en forespørgsel eller en tegning på mail, på det/de produkter som du ønsker priser på.

Vi laver alle tilbud fra dag til dag. Får vi din forespørgsel/tegning en tirsdag har du et tilbud senest onsdag. Får vi din forespørgsel/tegning på en fredag, vil du modtage et tilbud senest om mandagen.

Tilbud og ordrebekræftelser fremsendes altid på mail.

Acceptere du vort tilbud får du tilsendt en ordrebekræftelse med målangivelse, pris, samt leveringstid og leveringsadresse. På branddøre fremsendes tillige en målsat tegning. Det er meget vigtigt at tegning og ordrebekræftelse nøje gennemlæses, idet dette materiale er vort ordregrundlag. Du bekræfter herefter pr. mail at ordrebekræftelse/tegning stemmer overens med dine forventninger. Din ordre sættes herefter i produktion.

Har du ændring til ordren, venligst foretag rettelse på ordrebekræftelse/tegning, og du vil herefter modtage en ny ordrebekræftelse/tegning.

Har du brug for rådgivning og hjælp, er vi selvfølgelig også tilgængelig på telefon +45 24 28 20 86, eller  aftaler meget gerne et møde hos Jer.

Med venlig hilsen

Jørn Enegaard, Iværksætter