Om os

Fra idé til virkelighed ……
Efter at have været beskæftiget i dansk træindustri i mere end 34 år med salg, rådgivning og undervisning i B2B segmentet af træbaserede produkter, et utal af rejser i såvel Norden som Europa, fik vi idéen til at lave et begrænset og udelukkende ”skræddersyet” koncept, hvor produkterne kræver specialviden og ekspertise.

Konceptet ……
Vores koncept foreskriver udelukkende anvendelsen af danske leverandører. Hermed opnår vi let tilgængelighed, og især kontrol med kvaliteten som er højt prioriteret hos os. Vi anvender kun de bedste og mest fleksible leverandører, inden for hvert af deres produktområder, og som har fokus på en høj kvalitet og levering til tiden. Vores leverandører må ikke være Jeres konkurrenter. Derfor kræver vi at de ikke beskæftige sig med renovering samt opførelse af bygninger.

Vi har ingen færdigvarer på lager. Hver ordre er unik og sættes først i produktion når alle forhold som materialer, mål, pris samt leveringstid er afstemt.

Til trods herfor, sikrer vores udvalgte leverandører en hurtig og smidig leveringstid.

Hvorfor handle med enegaard Aps. …………
Vigtige parametre sikre at vi har skarpe priser,  igennem gode aftaler med vores leverandører.  Vores omkostninger holdes på et absolut minimum, ingen dyre kontoradresser,  ingen lagerbinding, samt ikke mindst vort store kendskab til produkterne.  Derfor finder vi  altid en løsning til Jer,  og til den rigtige pris.